Kunnen We U Helpen Met Een Verbouwing Of Aanpassing?

Ontvang vrijblijvend offerte

Ruimten Verbeteren, Mooier Maken

Uw bouwkundige wensen zetten we om in werkelijkheid. U wilt bijvoorbeeld graag verbouwen met zo min mogelijk overlast. Of u wenst een bouwkundige uitbreiding die naar behoren wordt uitgevoerd.

Qlusbuzz Is…

In 2012 ontstaan vanuit de wens bouwkundig vakwerk te leveren aan… kakkers! Het ludieke karakter maakte dat er gestaag een gezonde klantenkring ontstond. Daar bouwen we op voort en deze breiden we uit.

JP van Dam
JP van DamOprichter
Groot geworden in het vastgoed en de projectontwikkeling. Geschoold in het recht en MRE. Besloot in 2012 definitief iets met de handen te doen.
Dame Pen
Dame PenOffice Manager
Steun en toeverlaat als het gaat om administratie, telefoonverkeer en de agenda. Blijft altijd consequent en voortdurend voortgaand.
Simon Tuinder
Simon TuinderDigitalist
Om verbaal mee te sparren en van gedachten te wisselen. Voorwaarde is steeds dat dit op het scherpst van de snede gebeurd. En anders niet.

Recent Werk

Sedert 2013 zijn alle projecten naar volle tevredenheid afgerond. In sommige gevallen werd onze hulp later voor nieuw werk andermaal ingeroepen. Voor ons is dat de mooiste beloning.

BEKIJK ALLE PROJECTEN

Experts Zijn Het Eens

“Zoals in alle beroepen zijn de echte toppers en professionals schaars. Qlusbuzz bewijst zich door vakwerk op alle facetten.”
JAN SMITH • VASTGOEDBELEGGER
“Zoals in alle beroepen zijn de echte toppers en professionals schaars. Qlusbuzz bewijst zich door vakwerk op alle facetten.”
HARRIE DE BRUIN • PARTICULIERE OPDRACHTGEVER

Bekende Partners

Met een hecht netwerk zijn we in staat om tijdig en indien nodig de juiste extra disciplines in te schakelen. Deze zijn betrouwbaar en vakkundig.

Ontvang Vandaag Offerte

Een prijsopgave houdt in dat wij op basis van uw informatie een overzicht maken v.v. de uit te voeren werkzaamheden, te gebruiken materialen en manuren.

VOORNAAM *
ACHTERNAAM *
EMAILADRES *
TELEFOONNUMMER

ONDERWERP

HOE KUNNEN WE U VAN DIENST ZIJN?